Huawei Mate 8: Groot scherm, gigantische accu

Huawei heeft het nieuwe topmodel; de Huawei Mate 8 gepresenteerd in China, het gaat hierbij om de nieuwste phablet welke wederom beschikt over een groot scherm en een forse batterij. Vanaf volgend jaar wordt de smartphone verkocht in Nederland. 

mate8-1

De Huawei Mate 8 is de tweede Mate-smartphone van Huawei welke dit jaar is uitgebracht. De nieuwe Mate 8 smartphone heeft veel weg van de vorige Mate smartphone, toch zijn er intern een aantal verbeteringen te vinden, waaronder een gigantische accu.

Ook qua software zijn er veel verschillen, de Huawei Mate 8 is de eerste smartphone van Huawei welke beschikt over Android 6.0. De accu van de smartphone beschikt over een capaciteit van 4000mAh.

De smartphone is voorzien van een 6-inch scherm met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Het toestel wordt aangedreven door de nieuwe HiSilicon Kirin 950-chipset, die door Huawei zelf ontwikkeld is, deze processor beschikt over vier cores van 2,3Ghz en vier cores van 1,8Ghz. De Huawei Mate 8 adviesprijs is omgerekend zo’n 450 euro.

Vorig artikelOnePlus geeft geld terug voor USB C kabels
Volgend artikelEcoo E04: Krachtige Android 5.1 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in