Zakelijke Facebook binnen enkele maanden live

Het is inmiddels al enkele maanden duidelijk dat Facebook werkt aan de zakelijke variant van het netwerk, de nieuw zakelijke Facebook is optimaal gericht voor de zakelijke markt. facebook-715811_960_720Zakelijke Facebook

Na jaren testen is Facebook at Work klaar voor de lancering, zo heeft een medewerker laten weten tegenover Reuters. De nieuwe zakelijke Facebook is gericht op het samenwerken, ook is het mogelijk om door de news feed te bladeren en berichten van gebruikers te liken, chatten is uiteraard ook mogelijk.

Gebruikers van Facebook at Work hebben echter wel speciale profielen, afzonderlijk van hun bestaande profielen. Hierdoor is privé en zakelijk goed gescheiden in het systeem, ook zijn er vele beveiligingstools aanwezig waarmee de beveiliging is verbeterd. Zodra het platform is gelanceerd, is het voor alle bedrijven beschikbaar. Het lijkt erop dat er ook een premium model op de markt zal verschijnen, waarmee je voor een paar dollar per maand per gebruiker toegang zal  krijgen tot de premium services zoals bijvoorbeeld ondersteuning.

Al langere tijd is Facebook de nieuwe zakelijke facebook aan het testen. Hiervoor werden bedrijf speciaal uitgenodigd voor een test. Momenteel gebruiken ruim 300 bedrijven het nieuwe platform.

 

Vorig artikelPopcorn Time variant voor Muziek; Aurous definitief Offline
Volgend artikelGoPro Karma: Drone van GoPro komt in 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in