Foto’s tonen nieuwe HTC One X9 smartphone

Al langere tijd zijn er geruchten over de HTC One X9 opgedoken, vandaag zijn er ook een aantal afbeeldingen op internet verschenen. Iemand in China heeft de smartphone in handen gekregen en daarvan uitgebreid een aantal foto’s van gemaakt. 

htc-one-x9-1

De HTC One X9 release is inmiddels zo goed als zeker, zo zijn er geregeld nieuwe afbeeldingen, renders of specificaties opgedoken. Wel zijn er nog een aantal onduidelijkheden, het is momenteel nog onduidelijk welke processor er gebruikt zal gaan worden, bronnen vermelden een Snapdragon processor, maar ook steeds meer geruchten verwijzen naar de MediaTek octa core chipset.

Uit de foto’s zijn wel een aantal dingen op te maken, zo krijgt de smartphone stereoluidsprekers aan de voorzijde en zijn er drie capacitieve knoppen aan de onderzijde van de smartphone. Ook lijkt het toestel volledig van metaal te zijn gemaakt, en heeft het design veel weg van de HTC One A9.

Beschikbaarheid HTC One X9 smartphone:

Wanneer de HTC One X9 officieel op de markt zal verschijnen is nog onduidelijk, maar het zal zeker niet lang meer duren gezien alle afbeeldingen en specificaties welke op internet verschijnen.

Vorig artikelGTA Liberty City Stories voor iOS nu beschikbaar
Volgend artikelBlackBerry Priv smartphone te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in