Samsung Galaxy S7 en S7 Edge komen op 21 februari

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge krijgen een drukgevoelig scherm. Ook wordt er een irisscanner gebruikt in het nieuwe topmodel van Samsung, dit is volgens de laatste geruchten. Ook gaan er geruchten rond dat Samsung de smartphone op 21 februari zal presenteren. De nieuwe smartphone zal ook beschikken over een verbeterde chipset en nieuw design. 

Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Naar alle verwachtingen zal Samsung de smartphone op 21 februari presenteren, dit is één dag voor de start van het Mobile World Congress in Barcalona. De release één dag voor het evenement is zeker niet ongewoon, hierdoor heeft Samsung alle aandacht tijdens het evenement.

Samsung koos er dit jaar waarschijnlijk bewust voor om een eigen evenement te organiseren, hierdoor heeft Samsung alle aandacht en kunnen er naar verwachting nog een aantal nieuwe producten getoond worden tijdens het evenement. 21 februari is de vooravond van het Mobile World Congress, dat dit jaar wordt gehouden van 22 tot en met 25 februari.

Echt met zekerheid kunnen wij het nog niet zeggen, maar het is zo goed als zeker dat Samsung op 21 februari de smartphone zal presenteren.

Vorig artikelLily Drone haalt 14 miljoen dollar op
Volgend artikelLevering Fairphone 2 smartphone begonnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in