Afbeeldingen Samsung Galaxy S7 opgedoken

De eerste afbeeldingen zijn opgedoken van de nieuwe Samsung Galaxy S7 smartphone, het gaat hierbij waarschijnlijk om officiële renders. Op de afbeeldingen is de smartphone van Samsung duidelijk te zien. 

galaxys7-1

Het zou hierbij gaan om afbeeldingen van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge smartphone. De twee toestellen zijn op de afbeeldingen duidelijk naast elkaar te zien, de edge variant is net iets groter in vergelijking met de Galaxy S7 smartphone. Al eerder werd bekend dat Samsung twee verschillende formaten zal uitbrengen, de edge variant zal een groter scherm meekrijgen.

Qua design hebben de smartphones veel weg van de Galaxy S6. Toch zijn er een aantal aanpassen gedaan, zo beschikt de Galaxy S7 over een microSD geheugenkaart, ook zouden de telefoons telefoons IP67 gecertificeerd zijn.

Specificaties Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 heeft waarschijnlijk een 5,1 inch AMOLED-scherm, terwijl de Edge een scherm zal krijgen van 5,5-inch. Beide toestellen hebben een resolutie van 1440×2560 pixels. Aan de achterzijde is er een 12 megapixel camera te vinden, terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel camera aanwezig is. Intern is er een Snapdragon 820 te vinden.

Het is inmiddels zo goed als zeker dat Samsung de smartphone op 21 februari zal presenteren tijdens een evenement voorafgaand aan het Mobile World Congress. Vanaf 11 maart zal de smartphone verkocht worden.

Vorig artikelFacebook begonnen met live video functionaliteit
Volgend artikelChrome voor iOS sneller na update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in