Popcorn Time komt met webversie en is nog veiliger

Popcorn Time was recent alweer beschikbaar, maar de dienst is opnieuw verbeterd, en is nu sterker dan ooit. De kans wordt steeds kleiner dat de dienst neergehaald kan worden. Inmiddels is Popcorn Time beschikbaar via de browser.

Popcorn Time

De bestanden welke vereist zijn om Popcorn Time op de browser te laten draaien zijn inmiddels openbaar gemaakt, iedereen met een eigen domein kan daardoor Popcorn Time zelf draaien, zo weet RTL Z te melden.

Hierdoor is het bijna onmogelijk om Popcorn Time te stoppen, wel is de kans groot dat auteursrechtenorganisaties het gaan proberen op de bron van Popcorn Time, de bron is op dit moment de website vodo.net.

Nieuwe webversie

De nieuwe browser variant werkt daarnaast ook samen met Torrent Time, dit is een plugin welke een beveiligde verbinding aanbiedt en daardoor de IP gegevens zal afschermen, hierdoor is de eindgebruiker van Popcorn Time lastiger te achterhalen. Het gebruik van diensten zoals Popcorn Time, waarmee films en series gestreamd kunnen worden, is in Nederland en België illegaal, maar het wordt inmiddels steeds lastiger om Popcorn Time te blokkeren, helemaal nadat gebruikers zelf de source code kunnen gebruiken op een eigen website.

De nieuwe Torrents Time plug-in is beschikbaar voor een groot aantal browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox en Internet Explorer, na de installatie is het eenvoudig, bezoek de site en het streamen van de films kan beginnen.

Vorig artikelGoogle verwijdert adblock-app voor Samsung-browser uit Play Store
Volgend artikelToetsenbord-app Swiftkey overgenomen door Microsoft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in