Google-techneut bouwt slimme badkamerspiegel met Android

Een Google medewerker heeft een slimme badkamerspiegel ontwikkelt. Max Braun is een engineer bij Google welke in zijn vrije tijd graag knutselt, en dat is te zien aan zijn badkamermeubel met daarin een spiegel welke zo is aangepast dat deze is voorzien van Android, hierdoor krijgt hij het laatste nieuws op zijn scherm. 

Google-Display

slimme badkamerspiegel met Android

Hij wilde al langer een futuristische spiegel in zijn badkamer, maar bij gebrek aan een leverancier is hij zelf aan de slag gegaan, en het resultaat mag er zeker wezen. Behalve het weer en het laatste nieuws wordt ook de datum en tijd getoond. Maar er is meer mogelijk volgens Braun.

Braun heeft een bijzonder spiegel gebruikt, het glas weerkaatst het licht, maar laat vanaf de achterkant wel projecties door. In de spiegel is een displaypaneel te vinden van een laptop. Aan de achterkant is er een moederbord te vinden welke het geheel aanstuurt. Er wordt gebruik gemaakt van Android. “De hele broncode beslaat maar een paar honderd regels”, zo heeft hij laten weten. Hij gaat het scherm nu uitbreiden, er wordt gewerkt aan verkeersinformatie en herinneringen.

Vorig artikelGoPro schrapt cameramodellen na slecht kwartaal
Volgend artikelVodafone Nederland verliest opnieuw mobiele klanten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in