iPhone 6 kapot na onofficiële reparatie aan vingerafdrukscanner

Gebruikers van een iPhone 6 met iOS 9 welke de iPhone door een defect laten herstellen bij een niet-officiële kunnen voor een nare verrassing komen te staan. Steeds meer gebruikers melden dat de telefoon nu niet meer werkt.  

iphone-6-antennestrepen

In de loop der jaren zijn er verschillende bedrijven ontstaan voor goedkope iPhone reparaties. Veel consumenten stappen met een defecte iPhone niet naar Apple, maar naar een reparateur welke goedkoper is. Vaak zijn deze niet door Apple erkend, de reparatie is daar dan ook veel goedkoper. Vooral omdat er goedkopere onderdelen worden gebruikt welke niet van Apple zelf zijn.

Error 53; iPhone onherstelbaar

Sinds de iPhone 5s levert Apple de toestellen met een vingerafdrukscanner, wanneer de vingerafdrukscanner niet wordt gemaakt door Apple zelf kan je iPhone 6 volledig kapot raken, met error 53.

Als mensen proberen om de telefoon te herstellen, krijgen ze een foutmelding, het gaat hierbij om foutmelding; error 53. Wanneer gebruikers met deze error code naar Apple stappen krijgen ze te horen dat Apple niks kan betekenen. De enige oplossing zou zijn om de telefoon in te wisselen voor een nieuw exemplaar, uiteraard kan dat flink in de kosten lopen.

Vooralsnog lijkt het erop dat de problemen alleen zijn gericht op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus smartphone welke beschikken over iOS 9.

Vorig artikelWhatsapp verhoogt groepsgesprekken naar 265 deelnemers
Volgend artikelNikon D500-dslr uitgesteld tot eind april

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in