Walkera Furious 320: Binnenkort verkrijgbaar

Op kort termijn zal de Walkera Furious 320 in Nederland te koop zijn, de Walkera is een nieuwe drone welke beschikt over een aantal interessante functionaliteiten. 

De FPV drone beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, zo is de drone een van de snelste in zijn soort. Deze snelheid is te behalen door de kantelbare motoren. De naam zegt al genoeg, met de Walkera Furious 320 is het mogelijk om behoorlijke snelheden te behalen, met de Walkera Furious 320 is het mogelijk om snelheden te behalen tot 120 km/h.

Functionaliteiten:

walkera-furious-320-fpv-drone-2

De Furious 320 is voorzien van een carbon fiber frame en beschikt over een 1080p camera, daarnaast beschikt de drone over een GSP sensor.

Er zijn ook verschillende game modus functies aanwezig, zo is het met de Furious 320 mogelijk om onbeperkt entertainment te bieden, de volgende functies zijn aanwezig:

  • Battle mode
  • Racing mode
  • Collection mode
  • Teaching mode
  • Challenge mode

Het is verstandig om te beginnen met de Teaching Mode, aangezien de drone behoorlijk snel is, een snelheid tot 120 km/h is niet niks.

Beschikbaarheid Walkera Furious 320

Op dit moment is de drone nog lastig verkrijgbaar in Nederland, maar daar zal snel verandering in komen, volgens verschillende retailers wordt de drone vanaf 5 maart geleverd, bestellen kan voor een bedrag van 699,00 euro.

 

 

 

Vorig artikelVS registreert 300.000 drones in eerste maand
Volgend artikelGoogle Doodle: Valentijnsdag 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in