Samsung schroeft productie Galaxy S7 flink op

Volgens een recent verslag zou Samsung 17,2 miljoen units gaan produceren van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge in de eerste drie maanden dat het toestel verkocht zal worden. In vergelijking met de introductie van de Samsung galaxy S6 en Galaxy S5 is de productie bij de Galaxy S7 veel hoger. 

Galaxy-S7

Het lijkt erop dat Samsung veel vertrouwen heeft in de nieuwe smartphones. De nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verschenen op het Mobile World Congress, vanaf 11 maart zullen de toestellen verkocht worden.

Samsung heeft de productie van de Galaxy S7 flink opgeschroefd, volgens de website ETNews heeft Samsung plannen om 17,2 devices te produceren. Hiervan zullen er 9,9 miljoen normale S7-units worden gemaakt en ruim 7,3 miljoen een Edge exemplaar. Ter vergelijking, van de Galaxy S6 werden er in de eerste drie maanden 15,8 units geproduceerd. Samsung heeft met de Galaxy S7 een aantal flinke verbeteringen toegepast op de smartphone, waaronder de nieuwe microSD aansluiting, en de flinke snelheidsverbetering van de nieuwe Galaxy S7 smartphones.

Vorig artikelWhatsApp gaat Android-gesprekken extra versleutelen
Volgend artikel‘HTC One M10 komt alleen in 16GB exemplaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in