Huawei P9: Smartphone met flinke specificaties

Het is inmiddels al bekend dat Huawei werkt aan een nieuwe smartphone, het gaat hierbij om de nieuwe Huawei P9 smartphone. De Android smartphone is de afgelopen tijd al regelmatig in het nieuws geweest, vandaag zijn zo goed als alle specificaties opgedoken van de smartphone. 

Huawei P9-2

Huawei P9: Krachtige smartphone

Huawei komt op 6 april met een aantal nieuwe smartphones, waaronder de nieuwe Huawei P9, P9 Lite en P9 Max. Alle telefoons in de P9 serie hebben de beschikking over een dubbele camera aan de achterzijde van de smartphone.

De Huawei P9 smartphone heeft de beschikking over een metalen behuizing, USB C aansluiting en een vingerafdrukscanner. Het scherm is een 5,2-inch Full HD paneel met een resolutie van 1920×1080 pixels. Verder heeft de smartphone de beschikking over een dubbele 12-megapixelcamera met een beeldstabilisatie module.

Er is 32GB intern opslaggeheugen, waarschijnlijk is de smartphone ook uit te breiden qua opslag via een microSD. Intern beschikt de smartphone over een HiSilicon Kirin 950 octacoreprocessor met een kloksnelheid van 2,0GHz, ook is er 3GB werkgeheugen aanwezig.

 

Vorig artikelGaat Apple de cloudservers van Google gebruiken voor iCloud?
Volgend artikelDeels modulaire LG G5 smartphone vanaf april naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in