‘Apple slaat iPhone 7S over en komt in 2017 met iPhone 8’

De geruchten over de iPhone 7 blijven toenemen. Normaal gesproken brengt Apple om het jaar een volledige nieuwe iPhone op de markt, afgewisseld met een S-model. Een analist heeft laten weten dat Apple de iPhone 7S zal overslaan en in 2017 de iPhone 8 op de markt zal brengen. Dit wordt gedaan om de daling van iPhone verkopen tegen te gaan. 

iPhone-7

Analist Mark Moskowitz van Barclays laat weten dat er verschillende bronnen dat Apple de S-serie zal overslaan met iPhone 7. Dat zou kunnen beteken dat Apple dit jaar de iPhone 7 op de markt zal brengen en in 2018 de iPhone 8.

Volgens de analist zal Apple de iPhone 7S overslaan omdat er grootste plannen zijn voor de iPhone 8. Deze iPhone zou beschikken over een nieuw OLED-display en nieuw uiterlijk. Ook zal er geen homeknop meer aanwezig zijn.

Door de vroege release van de iPhone 8 wil Apple voorkomen dat de verkoop weer zal toenemen. Apple merkt dat de iPhone-verkoop langzaam maar zeker terugloopt, de S-serie is niet het toestel waar vele de iPhone 6 voor zullen vervangen.

Vorig artikelGarmin Approach X40 fitness tracker gericht op golfers
Volgend artikelVroege versie CyanogenMod 13 beschikbaar voor OnePlus X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in