“Nieuwe Moto G smartphone zal op 17 mei verschijnen”

Op 17 mei heeft Lenovo een Moto-evenement. Zo heeft de fabrikant laten weten. Tijdens het evenement zal het bedrijf naar verwachting de nieuwe generatie van de Moto-G reeks presenteren. 

Moto-G

Het evenement zal plaatsvinden in New Delhi, verschillende internationale medio hebben een uitnodiging ontvangen. In de uitnodiging staan geen specifieke smartphones vermeld, maar het is zo goed als zeker dat het gaat om de nieuwe Moto G4. De afgelopen periode zijn er regelmatig afbeeldingen, geruchten en specificaties verschenen van de nieuwe Moto G4.

De huidige Moto G is inmiddels al bijna een jaar uit. In de zomer van 2015 werd de smartphone in Nederland uitgebracht. Motorola doet het altijd goed met de Moto G reeks, de smartphones zijn voorzien van krachtige hardware en beschikken over een goede prijs-kwaliteit verhouding, ook in Nederland zijn de Moto G smartphones behoorlijk populair.

Moto G4 specificaties

Naar verwachting komen er dit jaar twee versie van de Moto G4 smartphone. Beide smartphones beschikken over een 5,5-inch Full HD scherm. Intern is er naar verwachting een octa-core processor te vinden met 2GB aan RAM. De G4 Plus zou daarnaast ook nog een vingerafdrukscanner bieden, met een laser-autofocus camera.

 

Vorig artikelBattlefield 5 wordt vrijdagavond aangekondigd
Volgend artikeliPhone 7 heeft veel weg van iPad Pro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in