iPhone 7 heeft veel weg van iPad Pro

Het is zeker geen geheim meer dat Apple waarschijnlijk de iPhone 7 zal gaan uitrusten met een smart connector. Op dit moment wordt de smart connector al gebruikt bij de nieuwe iPad Pro. 

Deze week zijn er Japanse designschetsen opgedoken van de iPhone 7 Plus smartphone. Deze iPhone 7 Plus tekeningen bevestigen enkele geruchten, zoals de aanwezigheid van een Smart Connector aan de achterzijde van de smartphone.

iPhone 7 Plus heeft veel weg van iPad Pro

Op de tekeningen is veel te zien wat de afgelopen maanden al regelmatig is opgedoken. Als de ontwerpschetsen het bij het rechte eind hebben, dan wordt de iPhone 7 Plus net zo groot als de iPhone 6S Plus. Ook is er geen traditionele koptelefooningang te vinden op de schetsen, hierdoor zou het goed kunnen zijn dat Apple geen koptelefooningang zal gaan gebruiken voor de iPhone, een koptelefoon aansluiten is dan alleen mogelijk via de Lightning adapter.

iphone-7-plus-tekeningen

Op de tekeningen is ook te zien dat de iPhone 7 is voorzien van een dubbele cameralens ene en Smart Connector op de achterkant. Met de Smart Connector is het mogelijk snel accessoires aan te sluiten zoals een toetsenbord.

Dubbele iSight camera

Geruchten over een nieuwe dubbele iSight camera gaan al langer rond. De dubbele camera maakt het mogelijk om betere foto’s te schieten, zodat je ook na afloop nog op een bepaald onderdeel kunt scherpstellen. Op dit moment zijn er al enkele Android smartphones welke beschikken voer deze mogelijkheid.

Vorig artikel“Nieuwe Moto G smartphone zal op 17 mei verschijnen”
Volgend artikelHTC One M9 Prime Camera Edition vanaf 2 mei in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in