Whatsapp heeft plannen voor desktop app Windows en OS X

Het lijkt erop dat Whatsapp werkt aan een nieuwe desktopapp voor Windows en Mac. Zo beweert WABetaInfo op Twitter. De PC versies zijn opgedoken in het Whatsapp vertaalprogramma. 

Whatsapp

In het vertaalprogramma wordt er verwezen naar downloads voor het Windows en OS X platform. Gebruikers kunnen op dit moment WhatsApp al op een computer gebruiken, maar wel alleen via een webversie. Whatsapp lijkt te werken aan een losstaande applicatie voor Windows en OS X, hierdoor zou het makkelijker zijn om de app in de achtergrond te laten draaien zonder dat er een verbinding vanuit de telefoon vereist is.

Verdere details over de applicatie ontbreken nog. Of de applicatie gebruikt kan worden als een losse applicatie is daarom vooralsnog onduidelijk. Whatsapp Web werkt vooralsnog verre van optimaal, zo moeten de telefoon als PC altijd met elkaar communiceren om zo gebruik te kunnen maken van de dienst.

Wanneer de applicaties zullen verschijnen is nog niet bekend, het zou ook goed kunnen zijn dat het gaat om een toekomstplan van de populaire dienst.

Vorig artikelChrome populairder dan Internet Explorer
Volgend artikelOnePlus 3 wordt mogelijk goedkoper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in