OnePlus 3 duikt op bij Chinese keuringsinstantie

Het is inmiddels geen geheim meer dat OnePlus werkt aan een nieuwe smartphone welke de bestaande OnePlus 3 moet gaan opvolgen. OnePlus heeft zelf nog maar weinig bekend gemaakt over de nieuwe smartphone. Via een aantal bronnen verschijnt er regelmatig informatie over de smartphone, zo is er ook informatie opgedoken via de Chinese keuringsinstantie. 

OnePlus-3

OnePlus 3

Een officiële release datum is nog niet bekend, maar het is inmiddels zo goed als zeker dat de smartphone op 14 juni gepresenteerd zal worden. Inmiddels heeft OnePlus ruim 30.000 VR-headsets weggeven en ook een groot deel van de specificaties is inmiddels bekend.

TENAA

Nu is de smartphone ook opgedoken bij de keuringsinstantie TENAA. Hierdoor zijn een aantal nieuwe specificaties bevestigd. Zo is er een 5,5-inch scherm te vinden met een resolutie van 1920×1080 pixels. Standaard loopt de smartphone op Android 6.0.1 in combinatie met 4GB aan RAM en een Snapdragon 820 chipset. Intern is er 64GB aan opslag te vinden.

De volledige presentatie van de smartphone is te volgen via virtual reality. Op 14 juni zullen we naar verwachting meer informatie krijgen over de smartphone.

Vorig artikelOnePlus One, 2 en X goedkoper door komst OnePlus 3
Volgend artikelMicrosoft schrapt flink aantal banen in smartphonetak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in