Asus introduceert nieuwe ZenFone 3, Ultra en Deluxe

Asus heeft vandaag een aantal nieuwe producten op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe ZenFone 3 welke in drie verschillende varianten beschikbaar zal komen waaronder de Ultra en Deluxe. 

Asus-Zenfone 3

De nieuwe Asus 3 beschikt over een aantal krachtige specificaties welke zeker de concurrentie aan kunnen gaan met de high-end smartphones. De ZenFone 3 is beschikbaar in verschillende varianten waaronder de Ultra welke beschikt over een 6,8-inch display. De Deluxe heeft als voordeel het volledig metalen design, de gewone Zenfone 3 is de normale variant.

Zenfone-3

Asus heeft de ZenFone 3 voorzien van behoorlijk krachtige hardware en wordt verkocht voor een adviesprijs van 249 dollar, hiervoor krijg je de ZenFone 3 welke de beschikking heeft over een 5,5-inch IPS LCD-scherm met een Snapdragon 625 chipset. De chip wordt ondersteund door maximaal 4GB aan RAM en tot 64GB aan opslagcapaciteit. De ZenFone 3 heeft aan de achterkant een vingerafdrukscanner en aan de onderzijde heeft het toestel een USB-C-poort. Voor de camera’s heeft Asus een 16 megapixel sensor van Sony gebruikt aan de achterzijde van de smartphone. Aan de voorzijde vinden we een 8 megapixelcamera.

ASUS ZenFone 3 Deluxe

Deluxe-Zenfone

De Deluxe variant is het topexemplaar in de nieuwe line-up. Deze smartphone beschikt over een volledig metalen behuizing en beschikt daarnaast over een 5,7-inch Full HD scherm met een AMOLED scherm. Het toestel wordt aangedreven voor de snelle Qualcomm Snapdragon 820-chipset. Ook is er 6GB aan RAM aanwezig en 64GB interne opslag. Later zal er ook een 256GB verschijnen van de Deluxe variant. De ZenFone 3 Deluxe heeft een adviesprijs meegekregen van 499 dollar.

Beschikbaarheid

Het basismodel van de Asus Zenfone 3, welke de beschikking heeft over 3GB aan RAM en 32GB aan opslagruimte wordt verkocht voor 249 dollar. Wanneer de gehele line-up beschikbaar zal komen is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelFacebook brengt end-to-end-encryptie naar Messenger op iOS
Volgend artikelLek in WordPress plug-in Jetpack

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in