HTC introduceert Desire 628 met dual sim

HTC heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Desire 628 smartphone welke beschikt over een dual sim functionaliteit. De smartphone wordt vanaf 6 verkocht juni in Nederland voor een adviesprijs van 249 euro. .

HTC-Desire-628

De smartphone is bijzonder kleurrijk en beschikt en valt behoorlijk op tussen alle smartphones met een standaard ontwerp. Qua specificaties heeft het toestel ook voldoende te bedien. Intern is er een 1.3 GHz octa-core processor te vinden in combinatie met 3GB aan werkgeheugen. Gebruikers beschikken over de standaard 32GB opslag wat je eventueel via een microSD kaart kan uitbreiden. De processor welke wordt gebruikt is de MT6753 met acht cores van het type; Cortex A53.

Het 5-inch scherm heeft een resolutie van 720×1280 pixels. De smartphone loopt op Android 5.1 Lollipop met de bekende HTC Sense 7 interface. Het is jammer dat nieuwe smartphones nog steeds beschikken over het inmiddels anderhalf jaar oude Android.

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13 megapixel camera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel camera is te vinden.

Beschikbaarheid Desire 628

De HTC Desire 628 is vanaf 6 juni in Nederland verkrijgbaar in Dark Blue. Wanneer en of de andere kleuren ook in Nederland komen is vooralsnog onbekend. Het toestel wordt verkocht voor een bedrag van 249 euro.

 

Vorig artikelIntel komt met nieuwe 10 cores i7 processor
Volgend artikelSchrijf je in om de OnePlus 3 vroegtijdig te testen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in