Schrijf je in om de OnePlus 3 vroegtijdig te testen

De nieuwe OnePlus 3 komt eraan. OnePlus is een actie gestart waardoor je de OnePlus 3 als een van de eerste gebruikers kan testen. OnePlus is gestart met een nieuwe manier om zo eenvoudig feedback te kunnen ontvangen op de nieuwe smartphone. 

oneplus-3-render

OnePlus 3 The Lab

OnePlus geeft 30 gebruikers de mogelijkheid om als een van de eerste aan de slag te gaan met de OnePlus 3 smartphone. The Lab zoals het initiatief van OnePlus heet geeft de mogelijkheid om het toestel eerder te proberen.

In ruil voor het toestel moet je alleen een review schrijven over je bevindingen. Iedereen kan zich aanmelden voor de actie, aanmelden kan tot 5 juni.

Het nieuwe reviewprogramma dat OnePlus heeft bedacht is een nieuwe PR-stunt, maar je maakt wel kans om een gratis smartphone te scoren. Inmiddels zijn er al meer dan 9000 aanmeldingen, hierdoor is de kans minimaal, maar je weet maar nooit.

Specificaties

De OnePlus 3 beschikt zoals elke OnePlus smartphone over high-end hardware. Volgens de geruchten zal er een 5,5-inch scherm aanwezig zijn met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 820 processor te vinden in combinatie met 4GB aan RAM. Ook zal er naar verwachting een 6GB variant verschijnen. Naar verwachting zal OnePlus op 14 juni de nieuwe smartphone presenteren.

Vorig artikelHTC introduceert Desire 628 met dual sim
Volgend artikelKrijgt de iPhone 7 standaard 32GB aan opslag?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in