Microsoft bevestigt grote Windows update in juli

Deze week is er een nieuwe insider versie van Windows 10 verschenen. Het gaat hierbij om de nieuwe 14361 build. De nieuwe build van Windows 10 brengt vele nieuwe functionaliteiten waaronder LastPass ondersteuning en de mogelijkheid tot Hyper-V containers. 

Grote Windows update komt in juli

Microsoft

De nieuwe update heeft ook een naamswijziging gekregen naar 1607. Daarmee is het zo goed als zeker dat de Anniversary update voor Windows 10 volgende maand zal verschijnen. Met de release van Windows 10 is Microsoft overgestapt naar een Windows as a Service-model. Hierdoor krijgen gebruikers sneller nieuwe functionaliteiten en wordt er niet meer om de paar jaar een grote versie van Windows 10 uitgebracht.

Windows 10 kwam uit als build 10240. Vanaf november is de build 10586 uitgebracht. Volgens de nummering kunnen we begin juli de nieuwe grote Windows 10 update verwachten welke zal beschikken over vele nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.

Een van de nieuwe features in Windows 10 is de ondersteuning voor extensies in de Edge-browser. Hiermee is het net zoals bijvoorbeeld in Chrome mogelijk om extensies te installeren op de computer.

Vorig artikelFacebook gebruikers kunnen reageren met video’s
Volgend artikelBluetooth 5: Wat kunnen we verwachten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in