Apple stopt met productie Thunderbolt Display

Apple heeft besloten om te stoppen met de productie van het Thunderbolt Display. Op dit moment worden alleen de huidige voorraden nog verkocht. De voorraad zal niet meer aangevuld worden, daarmee komt er een einde aan het Thunderbolt Display van Apple. 

Thunderbolt

Apple stopt met Thunderbolt Display

De Thunderbolt Display werd geïntroduceerd op 20 juli 2011 en was een opvolger van het Cinema Display. Of er een opvolger komt voor het Thunderbolt Display is vooralsnog onduidelijk.

Het scherm was al vanaf 2011 op de markt. Al langere tijd gaan er geruchten rond over de productie van de Thunderbolt Display’s. Er wordt gesproken over een nieuw scherm met een 5K-display, goed voor een resolutie van 5120×2880 pixels. Het 5K scherm zou volgens de geruchten beschikken over een interne grafische kaart. Hierdoor kunnen ook de minder krachtige MacBooks de schermen gebruiken.

Apple heeft inmiddels via een woordvoerder het volgende laten weten; “We stoppen met de Apple Thunderbolt Display. De monitor zal beschikbaar zijn via Apple, retailers en Apple Authorized Resellers zolang de voorraad strekt.”

Vorig artikelNetflix werkt aan functie om video’s offline te bekijken
Volgend artikelYouTube laat mobiele gebruikers eenvoudig livestreamen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in