OnePlus 3 binnenkort mogelijk in het rood beschikbaar

De OnePlus 3 is inmiddels te bestellen via de website van de fabrikant zonder invite. Vooralsnog is de smartphone alleen beschikbaar in het grijs/zwart en goud/wit. Nu is er een nieuwe variant van de OnePlus 3 opgedoken, de nieuwe smartphone is in het rood opgedoken. Of we de smartphone daadwerkelijk verkocht zal worden is nog maar de vraag. 

OnePlus-3-red

OnePlus 3 in het rood

Er zijn bij de aankondiging twee kleuren gepresenteerd, namelijk Graphite en Soft Gold. In Nederland is vooralsnog alleen de Graphite variant te koop. Op de Chinese website van OnePlus was er tijdelijk een rood exemplaar te zien met een zwarte voorkant.

De OnePlus 3 is inmiddels verkrijgbaar voor een bedrag van 399 euro, hiervoor krijg je een 5,5-inch AMOLED scherm met een Snapdragon 820-processor en 6GB aan geheugen. Aan de achterzijde is er een 16 megapixel camera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 8 megapixel exemplaar is te vinden.

Beschikbaarheid

Of de rode variant ook naar Nederland komt is vooralsnog onbekend. Zodra er meer bekend is over de nieuwe OnePlus 3 laten wij het uiteraard weten.

Vorig artikelHP Chromebook 11 G5: Goedkoop met flinke accu
Volgend artikelMinnowMax Turbot Dual Raspberry Pi-concurrent beschikt over SSD-aansluiting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in