Blackberry werkt aan drie nieuwe Android smartphones

Blackberry zal dit jaar drie nieuwe Android smartphones op de markt brengen. Volgens bronnen zal Blackberry in juli of augustus een nieuwe Android smartphone op de markt brengen welke zowel zijn gericht op de zakelijke als consumentenmarkt. 

Blackberry-priv

Drie nieuwe Blackberry Android smartphones

De smartphones worden op dit moment ontwikkeld onder de codenamen Neon, Argon en Mercury. De eerste smartphone zal eind juli of in augustus al op de markt verschijnen. De overige smartphones komen eind dit jaar en begin volgend jaar uit. De Mecury wordt een 4,5-inch toestel met een fysiek toetsenbord.

Blackberry heeft de overige Android smartphones voorzien van een touchscreen. Zo beschikt de Neon mogelijk over een 5,2-inch Full HD scherm met een Snapdragon 617 chipset en 3GB aan werkgeheugen.

Blackberry Argon

De Argon heeft een iets groter 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie. Intern is er een krachtige Snapdragon 820 te vinden in combinatie met 4GB aan werkgeheugen en 32GB interne opslag. Het toestel zal verder beschikken over een vingerafdrukscanner en een USB-C aansluiting. Aan de achterzijde is er mogelijk een 21 megapixel camera aanwezig.

Meer informatie over de smartphones is vooralsnog onbekend.

VIAVenturebeat.com
Vorig artikelSurface Pro 4 met 1TB opslag komt naar Nederland
Volgend artikelGelekte afbeeldingen tonen Samsung Galaxy Note 7 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in