‘iPhone 7 in de week van 12 september te koop’

De geruchten over de iPhone 7 draaien al weken op volle toeren. Volgens Evan Blass van @evleaks zal de iPhone 7 in de week van 12 september verschijnen. Wanneer Apple de smartphone op een vrijdag zal verkopen is het te verwachten dat de iPhone op 16 september verkocht zal worden.  iphone-7-plus-camera-dummyHet ziet er vooralsnog uit dat de iPhone 7 qua design niet een al te grote verandering zal krijgen. Zo zijn er vooral componenten welke worden vernieuwd of juist verdwijnen. Zo gaan er geruchten op het verdwijnen van de audio aansluiting. Qua design zijn de antennestrepen verplaats naar de zijkant van het toestel.

Ook zal er naar verwachting een grote update komen op gebied van camera’s. In het plus model van de iPhone 7 zit er een dubbele camera. Het standaard 4,7-inch exemplaar krijgt een grotere cameralens.

Grootste verandering in 2017

De grootste veranderingen komen naar verwachting in 2017 als de iPhone tien jaar bestaat. Apple zal in 2017 met een sterk verbeterd model op de markt komen. Voorzien van een compleet nieuw uiterlijk en een OLED-scherm.

BRONiCulture
Vorig artikelZo maak jij op vakantie de beste foto’s met je smartphone!
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 7 komt in het goud, zilver en blauw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in