Pokemon GO Pokévision offline

Pokemon Go is behoorlijk populair en de trend van zomer. Naast de officiele Pokémon Go app zijn er een tal van diensten waarbij er slim wordt ingespeeld op het succes van Pokémon Go. Pokévision is één van deze diensten, via de site was het eenvoudig om te bekijken waar de Pokémons zich bevinden. De website is nu buiten werking omdat Niantic de API toegang heeft beperkt. PokevisionPokeVision lijkt offline te zijn gehaald, via de site was het mogelijk om via een kaart de locatie van de Pokémon te bekijken.

Applicaties waarmee je precies kan zien waar Pokémons zijn populair via websites en applicaties. De ontwikkelaar Niantic denk hier anders over. Inmiddels worden er vele applicaties verwijderd uit de stores. Ook de connectie met PokéVision werkt niet meer.

De applicatie van PokéVision werd al enkele weken geleden uit de Play Store. Inmiddels is de webvariant van PokéVision ook offline. Inmiddels heeft het team van PokéVision een reactie gegeven. Volgens Niantic was PokéVision een soort van cheaten. Of de website nog online komt is vooralsnog, het lijkt erop dat Niantic de API toegang heeft beperkt waardoor diensten zoals pokevision niet meer kunnen connecten met de API van Pokémon Go.

Nieuwe update

Pokémon Go heeft zijn eerste grote update gekregen, al wordt de update niet al te goed ontvangen door de fans. Er is vooral veel kritiek over de Nearby-tracker. De tracker laat na de update geen stappen meer zien. Wel toont de game welke Pokémon in de buurt zouden kunnen zitten, de afstand blijft een gok. De update maakt het verder mogelijk om je karakter aan te passen. De gevechten zouden eerlijk moeten verlopen.

 

Vorig artikelGoPro Hero 5 en Karma Drone nog voor de feestdagen te koop
Volgend artikelVerdwijderde WhatsApp-chats verdwijnen niet volledig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in