Microsoft begonnen met uitrol Windows 10 Anniversary update

Microsoft is begonnen met het uitrollen van de nieuwe Windows 10 update. Het is een behoorlijk grote update voor het Windows 10 OS. In de Windows 10 Anniversary update zijn veel verandering zichtbaar en een aantal nieuwe functionaliteiten. MicrosoftMicrosoft heeft met de update opnieuw het Windows 10 startmenu aangepast. Bij de lancering van Windows 10 beloofde Microsoft continu verbeteringen door te voeren en niet te wachten op grote updatepakketten. Microsoft blijft bij zijn plan om Windows 10 op regelmatige basis bij te werken.

Windows 10 Anniversary update

De update beschikt over een aantal verbeteringen. Wie Windows 10 op een tablet of 2-in-1 toestel gebruikt kan voortaan meer doen met een stylus, er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten welke gericht zijn op de stylus.

Cortana heeft ook een flink aantal updates gekregen, al is Cortana vooralsnog beschikbaar voor dertien landen. Cortana is beschikbaar voor de talen: VS, Duitsland, Spanje en Frankrijk

Edge

De nieuwe Edge browser heeft op Windows 10 ook een aantal updates gekregen. De browser belast de CPU en het geheugen minder zwaar, hierdoor daalt het stroomverbruik flink. Ook heeft de opvolger van Internet Explorer nu ondersteuning voor extensies.

De nieuwe update wordt gefaseerd verspreid naar de Windows 10 pc’s. Het kan hierdoor even duren voordat de update beschikbaar komt.

 

Vorig artikelLG komt in september met LG V20 smartphone
Volgend artikelSamsung onthult waterdichte Samsung Galaxy Note 7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in