Samsung onthult waterdichte Samsung Galaxy Note 7

Samsung heeft vandaag de langverwachte Galaxy Note 7 onthuld. Het toestel is waterdicht, en beschikt over een 5,7-inch scherm met een S Pen. Onder de motorkap is er krachtige hardware te vinden waaronder een nieuwe Samsung Exynos chipset. 

samsung-galaxy-note-7-foto-1-1024x662Na maanden van geruchten heeft Samsung eindelijk de nieuwe Galaxy Note 7 op de markt gebracht. Het meest opvallende van de smartphone is de waterdichte behuizing van de smartphone. De 5,7 inch grote phablet beschikt over een IP68-rating, hierdoor zal de smartphone het minimaal 30 minuten onder water volhouden.

De smartphone heeft de beschikking over een 5,7-inch curved AMOLED-scherm met een QHD resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Aan de achterzijde is er een 12 megapixel Dual Pixel-camera te vinden, aan de voorzijde is er een 5 megapixel exemplaar te vinden. Tevens beschikt de Note 7 over een irisscanner, hiermee kan je eenvoudig de smartphone ontgrendelden.

De Note 7 heeft een 3500mAh-accu gekregen, die ondersteuning biedt voor snel-laden en draadloos laden. Een draadloos laad-dock wordt niet standaard meegeleverd, deze is optioneel te bestellen. Volgens Samsung kan de accu in 20 minuten voor de helft opgeladen worden.

Beschikbaarheid

Op 2 september komt de smartphone naar Nederland. Er zijn drie kleuren beschikbaar waaronder Blauw, Zilver en Zwart. De adviesprijs van de Note 7 bedraagt 849 euro.

Vorig artikelMicrosoft begonnen met uitrol Windows 10 Anniversary update
Volgend artikelInstagram Stories heeft veel weg van Snapchat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in