Apple Watch 2 beschikt over grotere accu

Deze week zijn er enkele foto’s opgedoken van een aantal Apple Watch 2 onderdelen. Volgens de foto beschikt de nieuwe Apple Watch over een grotere accu. 

Het 42mm exemplaar van de Apple Watch 2 beschikt volgens de afbeelding over een accu met een capaciteit van 334 mAh, de eerste generatie van de Apple Watch beschikt over een accu met een capaciteit van 245 mAh.

apple-watch-batterij

De afbeelding van de accu is opgedoken op het Chinese platform Weibo. Al langere tijd gingen er geruchten dat de Apple Watch 2 zou beschikken over een grotere accu. De grotere accu hoeft echter niet te betekenen dat de gebruikersduur ook langer wordt. Apple heeft plannen om een GPS-module te plaatsen en krachtigere hardware.

Geruchten over Apple Watch 2

Op 7 september zal Apple naar verwachting de nieuwe Apple Watch 2 presenteren. Er wordt verwacht dat de Apple Watch 2 beschikt over een GPS-chip, barometer en een snellere en betere processor. Ook wordt er er een betere waterbestendigheid toegepast en een grotere accu. Apple heeft vandaag laten weten dat er een evenement op de planning staat voor 7 september. Tijdens het evenement zal Apple ook de nieuwe iPhone 7 presenteren.

Vorig artikelTips voor een langere laptop accuduur
Volgend artikelSpecificaties iPhone 7 en iPhone 7 Plus gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in