Berichtendienst Allo officieel uitgebracht door Google

Al langere tijd zijn er geruchten rond gegaan over de release van de nieuwe Allo berichtendienst. Google heeft de app vandaag vrijgegeven voor het grote publiek.google-alloGoogle Allo is vandaag officieel uitgebracht, al is het voor de meeste gebruikers nog niet mogelijk om de app te downloaden.  Allo is een nieuwe berichtendienst welke werkt  op basis van je telefoonnummer, de app laat je eenvoudig berichten versturen met stickers en emoji’s.

Met Allo wil Google opnieuw de concurrentie aangaan met de huidige messengers. Allo heeft een diepe integratie met Google Assistant, hierdoor kan er tijdens het gesprek veel informatie opgehaald worden. Het is mogelijk om het laatste nieuws op te vragen of acties uit te voeren zoals een navigatie. Op dit moment is dit alleen nog mogelijk in het Engels, wanneer Nederlands wordt toegepast is vooralsnog onduidelijk.

Google Allo is vanaf vandaag te downloaden voor Android en iOS. De uitrol gaan gefaseerd, hierdoor kan het zijn dat je de app nog niet direct kan downloaden.

Vorig artikelHP: Inktprobleem wordt niet opgelost met firmware-update
Volgend artikelNikon lanceert nieuwe Keymission 170 en 80 actiecamera’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in