Honor 6X officieel: Veel smartphone voor weinig

Honor heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Honor 6X smartphone. De nieuwe smartphone heeft de beschikking over goede specificaties. De smartphone heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

honor-6xHuawei heeft in China de nieuwe Honor 6X smartphone onthuld. De Honor 6X is binnenkort verkrijgbaar in China. De kans is behoorlijk aanwezig dat de smartphone ook in Europa zal verschijnen.

De Honor 6X moet de Honor 5X opvolgen. De smartphone beschikt net als zijn voorganger over een 5,5-inch scherm met een metalen behuizing. Nieuw is de aanwezigheid van de dubbele camera aan de achterzijde. Onder de motorkap is er verder een Kirin 655-chip aanwezig met acht cores. De smartphone zal verschijnen in een tweetal varianten met 3GB of 4GB aan RAM. Onder de motorkap is er verder 32GB of 64GB aan opslagruimte aanwezig.

Beschikbaarheid Honor 6X

De smartphone heeft in China een adviesprijs meegekregen van omgerekend 150 euro. Het duurdere model wordt voor ongeveer 175 euro verkocht. Wanneer de smartphone naar Nederland komt wordt er een adviesprijs verwacht van ongeveer 200 euro.

Vorig artikelMicrosoft stopt met Windows Essentials
Volgend artikelParrot Pot geeft je planten automatisch water

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in