Xiaomi Mi Note 2 smartphone aangekondigd

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Xiaomi Mi Note 2 smartphone.xiaomi-mi-note-2Al weken gaan er geruchten over de nieuwe smartphone van Xiaomi, vandaag heeft Xiaomi de nieuwe Xiaomi Mi Note 2 uitgebracht. De phablet beschikt over indrukwekkende specificaties en beschikt over een strak ontwerp. Qua design en specificaties heeft de smartphone veel weg van de Galaxy Note 7.

De Xiaomi Mi Note 2 heeft een 5.7-inch OLED scherm met gebogen randen aan beide kanten. Onder de motorkap is er een Snapdragon 821 chipset te vinden. Afhankelijk van de variant heeft het toestel 4GB of 6GB aan werkgeheugen, er is een 64GB en 128GB exemplaar.

De smartphone heeft verder de beschikking over een 4070mAh interne accu. Aan de achterzijde is er een 22.56MP camera. het gaat hierbij om de Sony IMX318 sensor. Verder beschikt de smartphone over NFC en een ultrasonische vingerprintscanner.

Beschikbaarheid

De smartphone komt ook beschikbaar in een ‘global version’. Deze variant beschikt over freqenties welke werken in Europa. De speciale global versie wordt verkocht voor 516 dollar en heeft 6GB aan RAM. De normale variant welke in China wordt verkocht heeft een prijskaartje van $413.

 

Vorig artikel‘Samsung Galaxy S8 komt in maart’
Volgend artikelMicrosoft presenteert Surface Studio all-in-one computer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in