Dronebedrijf Lily stopt met ontwikkeling drone

Het bedrijf achter de Lily drone welke vanuit een Kickstarter-campagne populair is geworden weet zijn beloftes helaas niet waar te maken en stopt ermee. De startup heeft in totaal 34 miljoen dollar binnengehaald via de campagne. 

In een e-mail die is verstuurd aan klanten, heeft het bedrijf laten weten dat het bedrijf er niet in geslaagd om nieuwe investeerders aan te trekken voor het project. Hierdoor heeft het bedrijf niet de voldoende capaciteit om de productie te starten.

Lily zegt nu niet genoeg geld van investeerders te kunnen om de productie te laten starten voor de drone. Het bedrijf heeft ook contact gehad met Snap voor een overname, maar dit is niet doorgegaan.

Het bedrijf wordt opgeheven, klanten krijgen wel een vergoeding. De komende twee maanden krijgen mensen hun geld terug. Of het gaat om het volledige bedrag is vooralsnog onduidelijk. Het doel van de start-up was om een kleine cameradrone te ontwikkelen, die gebruikers automatisch kan volgen. Dit werkt op basis van een gps-tracker.

Vorig artikel‘Microsoft Surface Book verschijnt vanaf april in Nederland’
Volgend artikelNintendo Switch verschijnt 3 maart voor adviesprijs van 299 dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in