Huawei begonnen met uitrol Android 7.0 Nougat naar Honor 8

Huawei heeft vandaag laten weten dat het bedrijf vanaf volgende week start met de uitrol van de Android Nougat naar de Honor 8 smartphone. Zo heeft Huawei Japan laten weten via Twitter. 

Eerder heeft Huawei laten weten dat de Android 7.0 update zo snel mogelijk beschikbaar zal komen voor de Honor 8 smartphone. De Honor 8 krijgt de update naar Android 7.0 met de EMUI 5.0 interface. Huawei bevestigde onlangs dat de update in februari uitgerold zal gaan worden. Het lijkt erop dat de update toch eerder uitgebracht zal worden.

Huawei heeft laten weten dat het bedrijf vanaf aanstaande maandag zal gaan starten met de uitrol van de update. Vooralsnog zullen alleen de simlock-vrije toestellen de update deze maand ontvangen. Wanneer de update naar de Nederlandse toestellen komt is vooralsnog onduidelijk.

Honor 8

De Honor 8 verscheen vorig jaar augustus in de Nederlandse winkels. Huawei heeft met de Honor 8 een prima smartphone op de markt gebracht welke beschikt over een  5,2-inch IPS LCD-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap is er een Kirin 950 octa-core processor aanwezig in combinatie met 4GB RAM en een Mali-T880 processor.

Vorig artikelHuawei P10 en P10 Plus smartphones verschijnen in de lente van 2017
Volgend artikelCoolblue stopt met verkoop van telefoonabonnementen en sim-only

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in