Xperia XZ Premium: 4K en Snapdragon 835-CPU

Sony heeft behoorlijk hoog ingezet met de nieuwe Xperia XZ smartphone. De specificaties zijn behoorlijk krachtig. Het nieuwe topmodel van Sony is uitgebracht tijdens het Mobile World Congress. 

Xperia XZ Premium

De nieuwe Xperia XZ Premium is het nieuwe topmodel van Sony welke de beschikking heeft over een aantal high-end specificaties. De smartphone heeft de beschikking over een 5,5 inch scherm met een 4k-resolutie van 3820×2160 pixels. Ook is er ondersteuning voor HDR aanwezig.

Onder de motorkap is de Snapdragon 835-processor aanwezig, een van de nieuwste chipsets van de nieuwe generatie. Naar verwachting beschikt ook de Galaxy S8 over deze chipset. Verder beschikt de smartphone over 4GB werkgeheugen, 64GB interne opslag en een accu met een vermogen van 3230mAh.

Voor de camera heeft Sony een Motion Eye-camera gebruikt. De 19 megapixel-sensor is in staat om super-slowmotion beelden te nemen met 960 fps op een resolutie van 720p.

Beschikbaarheid

De prijs van de Xperia XZ Premium is nog onbekend. Gezien de specificaties zal de smartphone zeker niet goedkoop worden.

Vorig artikelSamsung presenteert Galaxy S8 en S8 Plus op 29 maart
Volgend artikelWiko introduceert high-end smartphone met dubbele camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in