Nieuwe Coolermaster CM Storm Stryker behuizing

Coolermaster heeft een nieuwe behuizing uitgebracht. Het gaat om de Coolermaster Stryker behuizing welke onder het CM Storm merk wordt uitgebracht, de coolermaster Stryker is een fulltower behuizing welke gericht is op gamers. De behuizing is groot en dat is ook het doel zodat je high-end videokaarten en high-end componenten kan installeren in de behuizing.

De behuizing is gebaseerd op basis van de CM Storm Trooper. De Stryker heeft een stevig handvat zodat je deze makkelijk kan vervoeren. Volgens de fabrikant bevat deze nieuwe behuizing, die eerder al te zien was op de CeBIT, alle features waar gamers op zitten te wachten. Daarbij moeten we denken aan een zijpaneel met raam, stoffilters voor alle ventilatoren, een ingebouwde fancontroller en een hotswap bay waar een 2,5” harde schijf of SSD in past.

Ook een groot voordeel van deze behuizing is dat de kast is voorzien van twee modulaire schijvenkooien, welke je naar wens kan verwijderen om ruimte te maken voor lange videokaarten of waterkoeling componenten. Elke kooi maakt plaats voor maximaal 4 hardeschijven welke worden gekoeld door een 3,5″ ventilator. In totaal is er plaats voor 14 schijven, ook zijn er 9 aansluitingen voor 5,25″ apparaten.

Verder beschikt de kast over 9+1 PCI uitbreidingssloten voor een XL-ATX moederbord. In deze behuizing is het plaatsenvan vier dual-slot grafische kaarten ook geen enkel probleem. Voor kabelmanagement zijn verschillende kabelgoten aangebracht, zodat kabels netjes weggewerkt kunnen worden.

De nieuwe Stryker moet vanaf midden juli vekrijgbaar zijn, voor een adviesprijs van €159,99

Afbeeldingen:

 

Vorig artikelVanaf Juli Android 4.0 update voor Samsung Galaxy Tablets
Volgend artikelVernieuwd productieproces oplossing HTC One X wifi probleem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in