Nieuwe Beats Wireless van Beats By Dr. Dre

Vandaag heeft Beats By Dr.Dre eindelijk een nieuwe koptelefoon aangekondigd, het gaat hierbij om de Beats wireless. De naam zegt het al de koptelefoon is volledig draadloos via bluetooth. De Beats Wireless heeft het design van de huidige populaire Solo HD. Deze koptelefoon kan je erg eenvoudig koppelen aan een Smartphone of Tablet.

Deze nieuwe koptelefoon is ook voorzien van ControlTalk, hierbij is een kleine microfoon aanwezig in de oorschelp. Ook zijn er diverse bedieningsknoppen aanwezig. Verder is de Beats Wireless voorzien van een ingebouwde accu welke tot 10 uur meegaat. Opladen kan ook via de meegeleverde usb-kabel. Ook handig is als de koptelefoon leeg is dat je hem altijd nog kan aansluiten via een mini-jack-kabel. De adviesprijs is wel hoog namelijk 279,95 euro.

De koptelefoon is vekrijgbaar in het zwart en wit. Welke je kan bekijken in onderstaande afbeeldingen

 

 

Vorig artikelDit jaar een Samsung Galaxy SIII met 64GB geheugen
Volgend artikelZo sluit je USB-apparaten aan op je Android apparaat

3 REACTIES

  1. ik heb een nokia lumia 800. welke hoofdtelefoon kan ik nog meer gebruiken dan die speciale voor nokia gemaakte? waarbij ik dus alles functies kan gebruiken van control talk

    • Dat is helaas nog onbekend, als wij meer informatie hebben over deze beats zullen we het zo snel mogelijk laten weten.

      Met vriendelijke groet,

      Team Technieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in