Medion X-PC S1000D Forum

Deze week was bij de Aldi de Medion X-PC S1000D vekrijgbaar. Voor al je vragen/problemen hebben wij speciaal forum opgericht zodat wij iedereen goed kunnen helpen. In het forum is een kopje zichtbaar met de tekst “Aldi X-PC S1000 D ” In deze categorie kan je al je vragen/problemen kwijt.

Uiteraard helpen wij je zo snel mogelijk om je probleem op te lossen. De Medion X-PC is een kleine mini computer welke kort verkrijgbaar was. Door de grote vraag was de computer snel uitverkocht.

Vorig artikelWhatsapp momenteel gratis voor iPhone
Volgend artikelTwitter problemen/storing Wereldwijd 26 juli

8 REACTIES

  1. Ik vond het een koopje 200 euro bij de aldi met een keyboard en muis maar ik vroeg me af is dit wel een goede computer waar ik op kan surfen op internet en bestanden op slaan?

  2. Paul,

    Jij krijgt de HD nog in het dockingstation, bij mij kukt dat al niet eens. Ik krijg met geen mogelijkheid de HD erin geschoven. De HD werkt wel goed met de bijgeleverde aansluitkabels, maar ja dat is toch eigenlijk niet de bedoeling.

  3. Ik heb grote problemen met de (erbij gekochte) externe harddisk
    Als ik deze in het dockingstation zet (USB 3.0) krijg ik om de 2 minuten de melding dat de schijf geformateert moet worden; ik heb dat de eerste keer gedaan, maat het zal toch niet de bedoeling zijn dit elke keer te doen?
    Ik vermoed dat er een probleem is met de USB 3.0
    Wie heeft hier ook ervaringen mee, weet misschien al een oplossing?

    • Beste Paul,

      Je kan een harddisk formatteren op verschillende manieren.
      Probeer ze allemaal is, want ik denk niet dat het aan de USB 3.0 ligt.
      Dan zou de computer de harddisk helemaal niet zien namelijk.

      Groetjes, Mike

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in