Gratis Olympische Spelen livestream en apps

Vanaf morgen beginnen de olympische spelen, natuurlijk wil je dit live volgen via je tablet of computer. Gelukkig gaat de NOS live alles uitzenden indien mogelijk. Op de speciale website voor de Olympische Spelen kun je terecht voor onder andere alle beschikbare Live streams, het laatste nieuws, reportages en de medaillespiege.

Helaas wegens diverse rechten zijn de livestreams alleen in Nederland te bekijken. In onderstaande tekst kan je lezen waarop je de olympische spelen het beste kan volgen.

Livestream Mobiel & desktop

De makkelijkste en beste manier is om de livestream van de NOS te volgen, deze livestream is van erg goede kwalieit. De livestream van de NOS kan je  hier bekijken. Ook via een Smartphone of Tablet kan je deze livestream volgen.

Nos App Mobiel

Een andere optie is om de Olympisce Spelen overal te volgen is via de Mobiele app welke beschikbaar is op diverse Smartphone’s waaronder, Apple, Android en Nokia. Via de NOS app kan je het laatste Olympisch Nieuws, video’s en live kanalen volgen. De app kan je downloaden via je Smartphone.

London 2012 Join Inn

De Join Inn app is vooral bedoeld voor alle mensen die naar London gaan. Het is namelijk een gids van alle sportwedstrijden en een app welke alle culturele evenementen tijdens de oltmpische spelen in kaart brengt. Ook zijn er allerlei handige zoekoptie’s en filteroptie’s waarmee je makkelijk een eigen programma samenstelt.

De London 2012 Join Inn app is te downloaden voor Android, iOS en Blackberry

London 2012 Results

Deze app is nog een officiële app welke beschikbaar is gemaakt door de organisatie, met deze app ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kan je de wedstrijdplanning en uitslagen bijhouden van alle 36 sporten. Ook kan je op atleet zoeken. Ook kan je er voor kiezen om alle nieuwsberichten per land te bekijken.

De London 2012 Results App is te downloaden voor Android, iOS en Windows Phone 7

NOCNSF London 2012

Deze app is van Nederlandse afkomst, deze app bevat alle Nederlandse informatie. De app bevat nieuwsfeeds van De Telegraaf en Sanoma, videoitems van de NOS, highlights van radio-uitzendingen 538, YouTube-streams van Locog en NOC*NSF en natuurlijk resultaten en statistieken via Infostrada Sports Group

De NOCNSF London 2012 is te downloaden voor Android en iOS 

Vorig artikelMicrosoft Surface tablet waarschijnlijk 26 oktober gelanceerd
Volgend artikelAndroid komt naar de Raspberry Pi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in