Al 1 miljoen gebruikers naar outlook.com wat nu met je Hotmail account?

Deze week heeft Microsoft de nieuwe opvolger van Hotmail.com aangekondigd, deze nieuwe e-mail dienst was ook direct al live. Binnen een zeer korte periode hebben zich al meer dan één miljoen mensen geregistreerd bij de nieuwe e-mail dienst van Microsoft. Deze opvolger van Hotmail moet gebruikers ervan weerhouden over te stappen naar de Gmail dienst van concurrent Google.

Zes uur nadat het nieuws de wereld over ging van een nieuwe hotmail versie met de naam outlouk zijn er al ongeveer 1 miljoen gebruikers welke zich hebben aangemeld voor een @outlook.com e-mailadres.

Huidige gebruikers van Hotmail hebben een mail gekregen van Microsoft waarin staat dat ze een nieuw e-mailadres kunnen ophalen bij Outlook. Contactpersonen en eerdere e-mailberichten blijven bij gebruik van het nieuwe mailadres gewoon bewaard. Ook blijven ze berichten ontvangen die naar hun ‘oude’ Hotmail-adres zijn verstuurd.

Ook is er nu een mogelijkheid om diverse social media diensten te koppelen waaronder Facebook en Twitter, op korte termijn zal ook skype worden toegevoegd aan het aanbod. Of deze nieuwe e-mail dienst Gmail gaat verslaan is nog de vraag aangezien Gmail op dit moment ongeveer 425 miljoen gebruikers heeft, Hotmail heeft er op dit moment ongeveer 350 miljoen.

 

Bron: nu.nl

Vorig artikelEisen voor Android-apps momenteel een stuk strenger
Volgend artikelFacebook Timeline vanaf de herfst definitief verplicht voor iedereen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in