Update 2.5 voor Samsung Kies Software Downloaden

Samsung gebruikt al een tijdje het programma kies om zo je toestel te beheren en om eventueel update’s te installeren. Over Samsung Kies zijn de meningen verdeeld en lang niet iedereen is enthousiast over het programma. Deze week is er een nieuwe update verschenen van Samsung kies namelijk versie nummer 2.5. Deze versie beschikbaar onder andere over een nieuwe interface.

Met Samsung kies 2.5 heb je de mogelijkheid om bestanden te beheren of om foto’s vanaf je telefoon op je computer te zetten. Ook kan je met Samsung kies backups maken en deze terug zetten. Bij de vorige versie was het altijd erg moeilijk om een verbinding te krijgen met het toestel, in versie 2.5 zal dit een stuk makkelijker moeten zijn.

Ook is de nieuwe versie voorzien van een nieuwe interface zoals je op onderstaande afbeelding kan zien:

De nieuwe Samsung kies 2.5 kan je rechtstreeks downloaden vanaf de Samsung website. De volgende downloads zijn beschikbaar:
*Samsung Kies 2.5.0.12094_27_11 voor Windows
*Samsung Kies 2.0.0.12095_7_1 voor Mac OS X

 

Vorig artikelAMD Trintiy-APU geklokt naar 7,3Ghz
Volgend artikelHuawei Ascend D1 quad XL vanaf november te koop in Nederland

3 REACTIES

  1. Of het toeval is of niet, ik heb de laatste keer met de vorige versie van kies en windows 7 verbinding gemaakt en nu heb ik windows 8 en de nieuwste versie van kies en mijn Samsung Gio wil nooit meer verbinding maken met kies: Probleemmelding van Kies: versie 2.0 niet geschikt voor uw apparaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in