Asus lanceert nieuwe Vivo Tab RT

Morgen zal Microsoft officieel de nieuwe Microsoft Surface RT en Windows 8 uitbrengen. Ook een aantal andere fabrikanten komen binnenkort met een aantal nieuwe tablets welke zal draaien op Windows 8 RT. Asus heeft een nieuwe Vivo Tab RT aangekondigd. Deze tablet zal geleverd worden in een 32GB en een 64Gb variant.

De Asus Vivo Tab RT beschikt over een 10,1 inch touchscreen en beschikt over een resolutie van 1366 x 768 pixels. De tablet draait op een 1,3Ghz Nivida Tegra 3 quadcore processor en beschikt over 2 gigabyte werkgeheugen. Verder beschikt de Vivo Tab RT over een 2- en een 8 megapixelcamera met flitser. wifi, bluetooth 4.0, een sd-geheugenkaartlezer, een (micro-) hdmi-uitgang, en usb 2.0. De tablet weegt ongeveer 500 gram. De afmetingen zijn 26,25 x 17,09 x 0,83 cm (b x d x h).

De Vivo Tab RT zal geleverd worden in een 32GB en een 64GB variant. Voor beide varianten is ook een toetsenbord beschikbaar, dit toetsenbord/dock kan je er los bij kopen. In het Verenigd Koninkrijk wordt deze tablet morgen al gelanceerd. Dat is op dezelfde datum als de lancering van Windows 8. Enkele Nederlandse webwinkels hebben de tablet al weergeven op enkele webpagina’s. De winkels verwachten de tablet pas vanaf 7 november te kunnen leveren.

Wel goed om te weten is dat het Windows RT OS alleen al 12GB ruimte inneemt van de tablet, hierdoor kan je het beste voor de 64GB variant gaan. De prijs voor de Vivo Tab RT 64GB ligt op € 699 voor alleen de tablet en € 829 voor de tablet inclusief toetsenborddock

Afbeelding: 

Vorig artikelWindows 8 Store bevat meer dan 7000 applicaties
Volgend artikelHandleiding Nexus 10 tablet opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in