Prijzen van Surface Pro beschikbaar

Microsoft heeft vandaag de prijzen van de nieuwe Surface tablet met Windows Pro onthuld voor de Amerikaanse markt. De Surface Pro tablet is vanaf januari beschikbaar in de VS. De prijzen zijn vandaag bekend gemaakt om de officiële blog van Microsoft.

De prijs voor de Surface met Windows 8 Pro bedraagt 899 dollar voor de versie met 64 gigabyte opslag, voor het 128GB model betaal je 999 dollar, beide tablets worden geleverd met een surface pen. De speciale touch cover zit niet bij de prijs inbegrepen.

De Surface Pro ziet er aan de buitenkant hetzelfde uit als de Surface RT alleen zijn er veel verschillen waaronder het besturingssysteem en de hardware specificatie’s aangezien de Surface Pro is uitgerust met een Intel Core i5 processor en een 10.6-inch touchscreen met een full hd resolutie van 1920×1080. De Surface Pro heeft een usb 3.0 poort en een Mini DisplayPort die een extern beeldscherm kan aansturen met een resolutie tot 2560 x 1440 pixels.

De tablet draait op Windows 8 Pro en kan gewoon Windows 7 applicaties draaien, de tablet kan je dus gebruiken als tablet en computer. Het apparaat weegt ruim 900 gram en is met 1,4 centimeter iets dikker dan de Surface RT.

Vorig artikelWhatsApp Status momenteel niet beschikbaar
Volgend artikeliTunes 11 eindelijk beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in