‘Meer pre-orders voor Nokia Lumia 920 dan iPhone 5’

De Lumia 920 gaat erg goed in de voorverkoop aangezien de voorverkoop erg goed gaat. Nederlandse webshops zijn positief verrast over het succes van de Lumia 920 en de hoeveelheid pre-orders. Het toestel zou meer pre-orders hebben binnen gekregen dan de Apple iPhone 5 en Samsung-producten.

Nu.nl is tijdens een rondgang bij ondermeer Pdashop, The Phone House en Bol.com tot de conclusie gekomen dat het aantal pre-orders voor de Lumia 920 bijzonder hoog is in Nederland. De smartphone zou pas vanaf januari 2013 vekrijgbaar zijn in nederland.

ThePhoneHouse heeft al meer pre-orders binnen in vergelijking met de iPhone 5. Coolblue en Bol.com laten weten dat ze erg verast zijn op het aantal pre-orders van het toestel. Volgens de webwinkels is de nieuwe Lumia 920 een groot succes en zijn er al erg veel pre-orders binnen gekomen wat de iPhone 5 zal overtreffen.

Het toestel krijgt een adviesprijs mee van 599 euro in Nederland. Tot en met eind februari wordt daarbij ook een draadloos-pad geleverd zodat het toestel draadloos opgeladen kan worden. Nokia heeft zelf nog geen verkoopcijfers bekend gemaakt over de nieuwe smartphone, maar de informatie van de Nederlandse webwinkels zegt genoeg over de verkoop in Nederland.

Vorig artikelNieuwe iMac 21,5″ online vekrijgbaar
Volgend artikelNieuwe iMac 21,5-inch unboxing video

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in