Facebook heeft interesse in overname Whatsapp

Volgens de website Techcrunch heeft de website Facebook interesse om Whatsapp over te nemen, eerder dit jaar heeft Facebook ook al de populaire dienst Instagram over genomen. Het lijkt er nu op dat Facebook ook interesse heeft in Whatsapp.

Facebook richt zich steeds meer op het mobiele platform waarmee de grootste groeit plaats vind. Whatsapp is op dit moment bijzonder populair en heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. Whatsapp is beschikbaar in honderden landen en is momenteel op zoek naar vertalers om de app in verschillende talen beschikbaar te maken waaronder Arabisch en Nederlands.. In augustus werden er nog ruim 10 miljard berichten verzonden via whatsapp.

Het gaat hierbij om een gerucht dus er is nog niks zeker ook hebben beide bedrijven nog  niks laten weten. De intresse moet van beide partijen afkomen dus zowel Whatsapp als Facebook moeten akkoord gaan met een overname. Een tijdje geleden heeft medeoprichter van Whatsapp Jan Koum laten weten dat hij het  schandelijk vindt wanneer er bedrijven worden opgericht om die enkel weer na beginnend succes te verkopen.

Vorig artikelAsus Padfone 2 rond kerst beschikbaar in Nederland
Volgend artikelNep Google Chrome update installeert Trojan op computer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in