Huawei komt ook naar Europa

De Chinese telecom fabrikant Huawei is enorm populair onder de Chinese markt, maar nog niet in Europa. Huawei heeft aangekondigd dat het aantal werknemers in Europa de komende  jaren zullen verdubbelen. Binnen drie tot vijf jaar hoopt het bedrijf dat er in Europa 14000 werknemers aan het werk zijn voor Huawei.

Het is ook een erg goede actie van Huawei aangezien Nokia een tijdje geleden duizenden werknemers heeft ontslagen in Nederland, hierdoor loopt er veel talent rond. Het zal nog even duren maar in de toekomst zal Huawei zeker een grote concurrent zijn voor de andere smartphone merken waaronder HTC en Samsung.

Huawei staat bekend om de goedkopere smartphone’s welke zijn voorzien van erg goede specificatie’s. Zo hebben wij gister ook al geschreven over de  Huawei Ascend Mate, dit is een toestel met een 6,1-inch scherm en een 1,8Ghz quad-core processor welke samenwerkt met 2GB aan ram. Dit toestel zal gaan concurreren met de Galaxy NoteII, de prijs van de Huawei Ascrend Mate blijft onlangs de specificaties toch goedkoop volgens Huawei.

Vorig artikelGTA San Andreas binnenkort op Playstation 3
Volgend artikelInstagram foto weergave verwijderd uit Twitter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in