Verkoop Windows 8 valt erg tegen

De verkopen van Windows 8 vallen erg vallen erg tegen, in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar zijn erg minder pc’s verkocht met Windows. The New York Times heeft laten weten vanuit een eigen onderzoek dat de verkoop tijdens de feestdagen ook erg tegenviel.

De meeste consumenten beschikken momenteel al over een Windows 7 pc waardoor de meeste gebruikers de update naar een Windows 8 computer niet zo zien zitten. Acer ziet ook een flinke daling in het aantal verkochte Windows computers. In de Verenigde Staten zouden zelfs 13 procent minder pc’s zijn verkocht ten opzichte van de feest periode in 2011, dit komt waarschijnlijk ook omdat tablets momenteel erg populair zijn waardoor de verkoop van de pc’s achteruit gaat.

Microsoft heeft in november al laten weten dat ze momenteel niet tevreden zijn met de verkoop van nieuwe Windows 8 computers.

Vorig artikelFoto’s Huawei Ascend D2 uitgelekt
Volgend artikelNexus 4 eindelijk via import in Nederland leverbaar

1 REACTIE

  1. Vista en Win7 werken naar tevredenheid, met de nadruk op Vista daar had ik nog nooit problemen mee. Iets wat niet defect is moet je niet vervangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in