Eerste dlc-pakket voor Black Ops II verschijnt op 29 januari

Black Ops 2 is een goed verkopend spel en er doken al een tijd geleden geruchten op over een nieuw dlc-pakket. Vandaag heeft de uitgever van Black Ops 2, Activision dat bevestigd. Op 29 januari verschijnt het eerste dlc-pakket voor Call of Duty: Black Ops II. Het pakket krijgt de naam Revolution en verschijnt vooralsnog alleen op de Xbox 360.

Naast 4 nieuwe levels verschijnt er ook een compleet nieuwe spelmodus, genaamd Turned. Hierin speelt één speler als mens,terwijl de andere spelers zombies zijn. Het doel is dat je als zombie de enige mens dood, dan wissel je namelijk van rol en wordt jij de mens. Wanneer je het mens bent is het dus het doel dat je dat zo lang mogelijk blijft. De winnaar is de speler die aan het einde van de ronde de meeste punten heeft verzameld. Deze spelmodus kan gespeeld worden op de standaard Zombies-map Die Rise maar of hij ook op oudere maps gespeeld kan worden is nog niet bekend.

Verder komt er ook een nieuw wapen beschikbaar; de Peacekeeper. Dit is een speciaal geweer. De bovengenoemde informatie is vorige week al naar buiten ”gelekt” toen een oplettende voorbijganger een poster opmerkte met deze dlc-informatie.

Het dlc-pakket Revolution verschijnt voorlopig op de Xbox 360. Wanneer pc- en Playstation 3 gamers de content kunnen verwachten is nog onduidelijk. Het Revolution dlc-pakket kost voor de Xbox 360 1200 Microsoft Points, ongeveer 15 euro. Je kunt ook een Season Pass kopen, dan betaal je 4000 Microsoft Points en ontvang je 4 dlc-pakketten.

Wanneer er meer informatie komt over de dlc, bijvoorbeeld voor andere consoles, melden wij u dat zo spoedig mogelijk.

 

Vorig artikelLenovo presenteert 5,5 inch IdeaPhone K900 smartphone met Clover Trail+
Volgend artikelWindows Live Messenger stopt definitief op 15 maart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in