Komt er een GTA V pc-versie?

Uitgever Rockstar heeft tot dusver bevestigd dat GTA V (5) naar de Xbox 360 en Playstation 3 komt, maar in de Franse webwinkel van Amazon kun je de pc-versie reserveren. Het spel zou 50 euro moeten gaan kosten en wanneer je hem besteld zal hij gereserveerd worden. Andere landen zijn nog niet bekend met een pc-versie en ook het Nederlandse kantoor van Rockstar is niet op de hoogte gebracht. Het was wel bekend dat Rockstar een pc-versie in overweging had, maar of het spel echt naar de computer komt is nog volstrekt onduidelijk.

Omdat Amazon-webshops in andere landen tot op heden nog geen pc-variant aanbieden is het mogelijk dat alleen Frankrijk deze mogelijkheid krijgt. Dit lijkt echter zeer onwaarschijnlijk aangezien GTA V (voor Xbox 360 en Playstation 3) wereldwijd gelanceerd wordt. Rockstar heeft tot nu toe van alle GTA spellen een pc-versie op de markt gebracht, maar bijvoorbeeld bij GTA IV kwam die later dan de console-versies.

Voor de Xbox 360 en Playstation 3 is het spel al een tijd bij vele (internet)winkels te reserveren, ook in Nederland. Het spel zal in het tweede kwartaal op de markt komen.

Wanneer er meer nieuws is over een pc-variant van GTA V zullen wij dit artikel updaten.

 

Vorig artikelNieuwe persfoto HTC M7 opgedoken
Volgend artikelUpdate: 8”-Galaxy Note tablet van Samsung op komst?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in