Nieuwe ASUS Padfone 2 accessoires gelanceerd

ASUS lanceert de ene accessoire na de andere voor haar nieuwste creatie; de ASUS Padfone 2. Waar we ruim een week geleden al een carkit en een aantal adapters voorbij zagen komen zijn nu ook flipcovers en een Station TranSleeve opgedoken.

Flipcover

De Bottom Flip Cover beschermt de smartphone tegen krassen, stoten en andere ongemakken. De Padfone kan in de cover geplaatst worden en wordt zo beschermt, ondertussen kun je gewoon doorgaan met activiteiten want de aansluitingen zijn niet bedekt. Zo kun je de telefoon gewoon opladen en koppelen aan je computer. De flipcover komt beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Station TranSleeve

De Station TranSleeve is speciaal ontwikkeld voor de Padfone 2 Station (het tablet onderdeel). Deze accessoire is niet nieuw, eerder zagen we zoiets al voorbij komen bij de ASUS Vivo Tab Smart. De sleeve kan zo gevouwen worden dat het geheel als tablet-standaard dient. Je kunt de tablet zowel horizontaal als verticaal in de standaard plaatsen, maar je kunt de sleeve ook gebruiken als hoes. Zo beschermt hij je kostbare tablet tegen ongemakken. De sleeve is gespot in het zwart en wit.

Wanneer en hoe duur?

Ondanks meerdere beloften is de Padfone 2 nog steeds niet in Nederland te koop. Wij vragen ons af of hij überhaupt nog naar ons kikkerlandje komt. Adviesprijzen zijn wel bekend, zo betaal je voor de 32GB variant 799 euro en voor 899 euro krijg je een 64GB variant. Hoe duur de bovengenoemde accessoires worden is ook nog onduidelijk, en of ze eigenlijk wel naar Nederland komen is ook nog niet bekend.

Wat is de Padfone 2 eigenlijk?

De ASUS Padfone 2 is een smartphone/tablet combinatie. Je kunt je smartphone in de tablet klikken en zo heb je al je gegevens op groot scherm. Zowel de smartphone als de tablet beschikken over goede specificaties. Voor meer informatie over de ASUS Padfone 2 verwijzen wij je door naar ASUS; http://www.asus.com/News/ATSL2Xl4i7QcqVTC. (Let op: Engels)  Hier vind je ook de specificaties van zowel de smartphone als de tablet.

Bron: Tabletsmagazine

Vorig artikelEvad3rs iOS 6.1 jailbreak komt vandaag rond 19:00 uur
Volgend artikelSamsung Galaxy S II Plus nu ook te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in