iPhone 5S en iPhone 6 gespot in China

Volgens een Chinese blogger heeft een vriend van hem bij een toeleverancier de nieuwe iPhone-modellen gezien. Het zou hier gaan om de iPhone 5S en de iPhone 6. De informatie is niet erg betrouwbaar, aangezien het een onbekende blogger gaat en deze informatie nog niet is geverifieerd door andere bronnen.

De iPhone 5S

Volgens de Chinees wordt de iPhone 5S qua uiterlijk bijna hetzelfde als de huidige 5. Aan de binnenkant zou echter wel wat gesleuteld worden, zo zou er een betere processor (Cortex A7) inkomen, wat ervoor moet zorgen dat de iPhone 5S nog sneller wordt dan de 5. Daarnaast zouden er diverse nieuwe methodes komen om de iPhone te unlocken; bijvoorbeeld door je vinger te plaatsen op het scherm.

De iPhone 6

De iPhone 6 zou echter anders worden. Volgens de bron zou hij langer, breder en wijder zijn dan de iPhone 5 en 5S. Bij het zien van de woorden ‘langer, breder en wijder’ denk ik meteen aan een groter scherm, ik kan mij niet voorstellen waarom ze hem anders groter zouden maken. De iPhone 6 zou dus met zijn grotere scherm de concurrentie aan moeten gaan met andere vlaggenschepen zoals de Samsung Galaxy S III (4,8”) en de LG Optimus Pro en de Samsung Galaxy Note II (allebei 5,5”). Ook in deze iPhone zouden nieuwe snufjes moeten zitten zoals een betere processor, vingerafdruklezer en een hogere schermresolutie.

Het betreft hier informatie van een Chinese blogger, maar ja ik kan ook een artikel de wereld ingooien waarin staat dat de iPad 5 een 11 inch scherm krijgt. Dus nogmaals, de informatie over de iPhone 5S en 6 kan geheel onjuist zijn.

Vorig artikelApple verlaagt prijzen van MacBook Pro- en Air modellen tot wel 17%
Volgend artikelLG onthult nieuwe high-end 5,5-inch Optimus G Pro smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in